Tekst objavljen: 13.04.2017 16:01        


Škoda oktavija, putovanje na Tajland za dve osobe, kao i vaučere na 20.000 dinara mesečno narednih godinu dana za kupovinu u DIS marketima, danas je Komercijalna banka uručila sretnim dobitnicima u nagradnoj igri Komercijalna banka i Mastercard: Vozi, putuj i kupuj. 

Auto, put na Tajland i vaučeri za DIS za dobitnike

U igri koja je trajala od 1. do 30. marta učestvovali su svi korisnici Maestro i Mastercard kartice koje je izdala Komercijalna banka, a koji su u tom periodu napravili najmanje osam transakcija i minimalnu ukupnu potrošnju na POS terminalima u iznosu od 10.000 dinara.

Najviše sreće su imali dobitnik automobila, odnosno prve nagrade, Đorđe Vuleta iz Sremske Mitrovice, druge, puta na Tajland, Ljubiša Stojković iz Kaluđerice i treće, vaučera u ukupnom iznosu od 240.000 dinara, Šarlota Bata iz Subotice.

Njima je nagradu uručio član Izvršnog odbora Komercijalne banke Dejan Tešić, koji je objasnio da je ideja bila da se promoviše što intezivnije korišćenje platnih kartica kao, kako je rekao, kvalitetnije zamene za plaćanje gotovinom i čekovima.

Plaćanje platnim karticama je neuporedivo sigurnije i komotnije, i uz sve druge prednosti može da bude predmet različith pogodnosti za korisnike koje Komercijalna banka obezbeđuje svojim klijentima, rekao je Tešić.

Dobitnik automobila "škoda oktavija" Đorđe Vuleta iz Subotice rekao je da je bio upoznat sa nagradnom igrom, ali da je nije shvatao ozbiljno, jer nije očekivao da će baš on da bude srećnik.

Kada su nas nazvali, u prvi mah je to bio veliki šok. Prvo sam mislio da je marketinški potez, ali kada se sve proverilo, kada sam sabrao šta se u stvari dešava, tada sam video da je stvar veoma ozbiljna. To je velika nagrada, da čovek ne bi mogao ni da sanja. Znate li koliko treba za takav auto, rekao je Vuleta koji je dodao da će automobil voziti njegovi sinovi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna banka banka Dejan Tešić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana