Tekst objavljen: 20.02.2016 14:32        


Nacionalna avio-kompanija Air Serbia predstaviće se na Sajmu turizma i specijalnim aktivnostima sa američkom temom privući pažnju posetilaca, čime će obeležiti uvođenje letova za New York.

Air Serbia na Sajmu turizma predstavlja let za New york

Sajam turizma, najveći događaj te vrste na Balkanu, koji svake godine privlači desetine hiljada posetilaca, biće održan od 18. do 21. februara u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju Er Srbije, kompanija će, kao jedan od vodećih izlagača, imati štand u centralnom delu hale jedan, gde će predstaviti dugolinijske letove za New York i posetiocima ponuditi specijalne uslove, kao i bonuse za članove programa za lojalne putnike.

Posetioci štanda Air Serbia-e će moći da iskoriste pogodnosti promotivnih ponuda za letove širom mreže avio-kompanije, a posetioci koji se učlane u nagrađivani program lojalnosti "Air Serbia Etihad Guest" dobiće 1.500 milja kao bonus pri učlanjenju, koje se mogu utrošiti na karte za putovanja ili na neke od više hiljada proizvoda, kao što su nakit, satovi i električni uređaji.

AIr Serbia će u junu početi da obavlja pet letova nedeljno između Beograda i New York-a avionom Erbas A330-200, svojim prvim širokotrupnim avionom.

Generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić rekao je da je predstojeći sajam, kao najveći godišnji događaj u oblasti putovanja u regionu, sjajna prilika da avio-kompanija predstavi svoje proizvode i usluge, a posebno letove za New York, kao i da se sretne sa budućim gostima.

"Ovo je treća uzastopna godina u kojoj Air Serbia učestvuje na Sajmu i verujemo da će naše učešće ostati zapamćeno, jer ćemo imati fantastičnu ponudu koja će biti dostupna samo na našem štandu i sjajne bonuse za posetioce koji se učlane u naš program za lojalne putnike", rekao je Kondić.

On je dodao da je avio-kompanija ponosna što učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma, čiji se ciljevi u pogledu razvoja turizma i predstavljanja Srbije kao izuzetne destinacije za odmor u velikoj meri podudaraju sa ciljevima kompanije.

Prošle godine Sajam turizma je imao više od 1.100 izlagača iz 50 zemalja i privukao je skoro 70.000 posetilaca.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
new york Air Serbia sajam turizma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana