Tekst objavljen: 21.02.2015 12:33        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Er Srbija sutra nudi, u okviru akcije "Super subota", po sniženim cenama povratne karte od Beograda do Budimpešte, Milana i Sarajeva. Svi koji dodju 7. februara u poslovnice Er Srbije u Beogradu i Nišu mogu da kupe povratne karte do Budimpešte po ceni od 139 evra, Milana od 119 evra i do Sarajeva od 109 evra, saopštila je Er Srbija.

 do Budimpešte,Milana i Sarajeva

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Er Srbija sutra nudi, u okviru akcije "Super subota", po sniženim cenama povratne karte od Beograda do Budimpešte, Milana i Sarajeva.
Svi koji dodju 7. februara u poslovnice Er Srbije u Beogradu i Nišu mogu da kupe povratne karte do Budimpešte po ceni od 139 evra, Milana od 119 evra i do Sarajeva od 109 evra, saopštila je Er Srbija.
Karte se mogu kupiti za putovanja od 10. februara do 10. decembra 2015. godine (osim izmedju 29. marta i 15. aprila, kao i izmedju 24. juna i 6. septembra 2015. godine).
Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.
Za putovanja vikendom treba doplatiti 10 evra po pravcu. Popust za putovanje dece i beba se neće primenjivati.
Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. i leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku, sa matičnog medjunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu u putničkom i teretnom saobraćaju.
Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije, Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima i kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.
Er Srbija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana