Tekst objavljen: 25.10.2016 10:00        


Za mnoge građane Srbije, jesen je doba „finansijske glavobolje“. Stari troškovi još nisu otplaćeni, a već su krenuli novi izdaci (udžbenici, školski pribor, ekskurzije, nove patike, zimnica, grejanje). Refinansirajući kredit rešava problem postojećih dugova, ali ne i trenutnih potreba za kešom.

Kako se rešiti dugova, a da vam ostane i dodatni keš?

Rešenje može biti kredit koji uz refinansiranje postojećih dugova nudi i dodatni keš. Upravo takav kredit nalazi se u ponudi Eurobanke. Reč je o kreditu od 300 hiljada dinara za refinansiranje i dodatnih 300 hiljada dinara u kešu. Interesovanje za ovaj kredit je veliko iz više razloga. Pre svega iznos kredita je takav da sa njim mogu i da se vrate dugovi ali i da se realizuju ostale potrebe.

Uz to, ponuda je dostupna širokom krugu korisnika sa stalnim zaposlenjem, bez obzira na visinu zarade. Tako se, konačno, klijenti mogu osloboditi dugova koje „vuku“ po kreditnim karticama, minusu na tekućem računu i kreditima, a ujedno doći i do 300 hiljada keša koji mogu iskoristiti u bilo koje svrhe.

U zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenta, iznos kredita može biti i veći od 600 hiljada dinara.



Svi zainteresovani građani mogu se javiti u bilo kojoj od 80 ekspozitura Eurobank širom Srbije ili putem besplatnog korisničkog servisa EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu www.eurobank.rs

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
keš kredit eurobanka 300+300

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana