Tekst objavljen: 25.04.2017 14:41        


Aerodrom Incheon iz Južne Koreje planira da, ukoliko pobedi na tenderu za koncesiju Aerodroma "Nikola Tesla, ova kompanija postane glavni međunarodni aerodrom u regionu Balkana. 

Korejski Incheon ima ozbiljne planove za Aerodrom

Zamenik ministra za civilno vazduhoplovstvo u Ministarstvu prostornog planiranja, infrastrukturе i transporta Južnе Korеjе Suh Hoon-Taik kaže da imaju ozbiljnu nameru da učestvuju u koncesiji za Aerodrom "Nikola Tesla". "Mi hoćemo da pokažemo da smo ozbiljno zainteresovani za ovaj projekat.

Spremni smo da naše iskustvo i znanje primenimo i na srpskom aerodromu", rekao je on i izrazio uverenje da bi takav posao bio dobar i za Srbiju i Južnu Koreju. Hoon-Taik je rekao da će napraviti strategiju kako da beogradski Aerodrom postane glavni međunarodni aerodrom u regionu Balkana i dodao da bi oni takođe bili spremni da što brže proširuju kapacitet ove vazdušne luke.

Protekle sedmice, Republika Srbija je ponovo produžia rok za slanje neobavezujućih ponuda za koncesiju Aerodroma, ovaj put na 15. maj. a čiju se razradu na svakoj bušotini koristi nekoliko desetina GRP”, tvrde u NIS-u.

Ta naftna kompanija navodi i da pomenuta metoda, jeste zabranjena, "pre svega iz političkih razloga", u nekoliko zemalja kao što su Francuska, Bugarska i Holandija, koje ne proizvode, već samo uvoze naftu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana