Tekst objavljen: 27.11.2016 9:31        


BEOGRAD, 27.novembra (Tanjug) - Više od 60 nevladinih i drugih organizacija, udruženja, institucija i stručnih asocijacija koje se zalažu za bolju budućnost građana i zemlje sa svojim pristalicama i prijateljima, učestvovalo je na večeras u Beogradu završenom 2. multikongresu "Serbian Visions". 

U Beogradu završen 2. multikongres

Na ovom dvodnevnom skupu, u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, obuhvaćene su mnogobrojne teme poput ljudskih prava, obrazovanja, evrointegracija, privrede, kulture, turizma, zaštite životne sredine, bezbednosti, inovacije i mnoge druge, saopštila je Nemačko-srpska privredna komora.

"Naša pretpostavka da se civilno društvo u Srbiji sve bolje organizuje je u potpunosti potvrđena ovog vikenda. U svim mogućim oblastima postoje posvećeni ljudi koji se sami angažuju, bez naknade. U Srbiji već postoji velika stručnost i razumevanje stvari, koje samo treba dodatno ojačati kada je potrebno kreirati evropsku budućnost Srbije", rekao je direktor Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap na zatvaranju 2. multikongresa "Serbian Visions".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana